Hirdetési banner
Zsindelyes Pálinkafőzde logó

Zsindelyes Pálinkafőzde

0 értékelés

  • 4245 Érpatak, Zsindelyes tanya 1.
  • 06 42 290 316, 06 42 590 045 (fax)

Követés

Nyitva tartás: előzetes időpontegyeztetés alapján
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


1984-ben alapítottuk meg családi vállalkozásunkat Érpatakon, ahol megépítettünk egy klasszikus kisüsti technológiát alkalmazó lepárló berendezést.

A Zsindelyes Pálinkafőzde négy alapító taggal családi vállalkozásban, gyümölcspálinkák előállításával, majd azok palackozásával kezdte működését.

 

A szomszédságban található Kóstolóház pedig egy túra alkalmával bemutatja a pálinkafőzés folyamatát, majd a Zsindelyes termékei közül bármelyiket megkóstolhatja az érdeklődő, akár egy tányér gőzölgő szabolcsi töltött káposzta mellett. Legyen vendégünk egy utazásra, a Zsindelyes világában!

 

A zsindely szó hallatán a legtöbben tetőfedő anyagra gondolunk. A „zsindelyes” szóalak már más képzetet kelt, a ma élőben inkább a pálinkát idézi fel. Aki nem issza, még az is hallott róla, vagy legalább vendéglátóhelyen látta a kínálóját, áruházban a palackját. Talán nincs is olyan városunk, amelynek valamelyik éttermében, szállodájában ne lenne Zsindelyes-kínálat.

 

Népszerűségének oka, bár maga a cég nem használja ezt a jelzőt, leginkább a megbízható minőség. Budapesten a belvárosi Mester étteremtől-pálinkaháztól az óbudai Symbolig széles a paletta, utóbbiban, amely a nemrég felavatott Puskás térnél található, még Zsindelyes-teremben is mulathatunk.

Díjaink (a teljesség igénye nélkül):

  • 2011 – XIX. Magyar Országos Pálinka, Törkölypálinka, Nemzetközi Gyümölcs- és Borpárlat Verseny: Zsindelyes Szamóca Pálinka (arany érem), Zsindelyes Tokaji Aszú Törköly Pálinka (arany érem)
  • 2011 – Destillata (nemzetközi párlatverseny): Zsindelyes Újfehértói Meggy Pálinka (ezüst érem)
  • 2011 – HunDeszt (Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács): Zsindelyes Újfehértói Fürtös Ágyas Meggy Pálinka (arany champion érem)
  • 2006 – Év Pálinkája: Zsindelyes Szeder Pálinka

Videó (bemutatás):

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra