Hirdetési banner
Westy Hajó Étterem & Pizzéria logó

Westy Hajó Étterem & Pizzéria

0 értékelés

  • 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart
  • 06 96 33 77 00, 06 96 33 77 01, 06 30 333 77 00

Követés

Nyitva tartás: Hétfő: 11:00-22:00, Kedd-Csütörtök: 11:00-23:00, Péntek-Szombat: 11:00-24:00, Vasárnap: 11:00-22:00
Konyha: magyar, olasz, nemzetközi
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Nem nehéz eredeti hangulatot teremteni egy méterre a Duna vízszintje felett. A Hajó Étterem és Pizzéria Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit.

A 2000-ben nyílt étterem – ahogy a győriek mondják, “a Hajó” – különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait.

Szakácsainkon a különleges igények sem fognak ki: igazi specialitás például négyszemélyes húsostálunk, azok az ínyencek pedig, akik nem elégednek meg a klasszikus somlói galuskával, megkóstolhatják önálló fogásnak is beillő őszibarackos túrógombócunkat. Nemcsak a környezet, de áraink is barátságosak, így egy bőséges vasárnapi ebéd sem viseli meg a családi költségvetést.

Éttermünk család- és gyerekbarát, azaz mindent megteszünk azért, hogy legkisebb vendégeink is jól érezzék magukat. Elkülönített, tágas nemdohányzó teremmel és etetőszékekkel várjuk a családokat, a kis ínyencek pedig többféle kölyökmenüvel lakhatnak jól. A Hajó Étterem és Pizzéria a HACCP rendszer előírásainak megfelelően üzemel.

Érdemes rendszeresen betérni hozzánk – és nem csupán a különleges ízek miatt: visszatérő vendégeinknek VIP-kártyát ajándékozunk, amellyel különböző kedvezmények vehetők igénybe.

A győri Duna-part legszebb, egyedülálló panorámájú részén áll a Westy Hajó Étterem & Pub, ahol a modern, nemzetközi konyha ételeivel, valamint tipikus amerikai steakkel várjuk a kulináris élvezetek kedvelőit!

Tetszik

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra