Hirdetési banner
TRIO Pizza logó

TRIO Pizza – Keleti

0 értékelés

  • 1087 Budapest, Kerepesi út 2. (Keleti pályaudvar, aluljárószint)
  • +36 30 370 1354

Követés

Nyitva tartás: Hétfő–Péntek: 06:00–22:00, Szombat–Vasárnap: 07:00–21:00
Konyha: olasz, nemzetközi, amerikai
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Egyedi receptúra alapján és látványkonyha keretében készítjük el Neked húsos vagy vega pizzáinkat! Nálunk rendkívül gyors kiszolgálással kaphatod meg reggelid, ebéded vagy akár a kedvenc vacsorád!

A TRIOpizza és a TRIOburger gyorsétterem a vendéglátóiparban érdekelt TRIOgroup cégcsoport rendkívül dinamikusan fejlődő tagvállalatai. 2 év alatt 12 színvonalas és trendi üzletet nyitottunk Budapest forgalmas metró csomópontjain.

A TRIOpizza és TRIOburger a gyorséttermi szektorban új filozófiát képvisel. Friss, minőségi alapanyagokból látványkonyha keretében a helyszínen készítjük ételeinket. A saját fejlesztésű pizzát, burgert és 6 féle pastat valamint a különlegesen finom gyrost és aranysárga sültkrumplit, rekord idő alatt szolgáljuk ki mindig mosolygós és segítőkész kollégáinkkal.

Célunk az, hogy egyre növekvő számú üzleteinkkel és termékeinkkel (pizza, burger, gyros, pasta) meghatározó elemei legyünk a gyorséttermi szektornak és vásárlóinknak a mai trendeknek és életstílusnak megfelelő mindig kiváló ár-érték arányú termékekkel szolgáljunk.

Videó

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra