Hirdetési banner
Rizmajer logó
Rizmajer Sörház

Rizmajer Sörfőzde

0 értékelés

Nyitva tartás: Hétfő–Péntek: 08:00–16:00, Szombat: 08:00–12:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A csepeli Rizmajer Sörfőzde mintegy két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, “konzervatív” sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív eszközök, berendezések alkalmazása.

A Rizmajer Sörfőzde 1994-es alapítása óta számos fejlesztésre, technikai újítás bevezetésére került sor, egy dologban azonban a Rizmajer sosem ismert kompromisszumot: a sör minőségében. A sörgyártás során a Rizmajer kizárólag természetes alapanyagokat használ fel. A klasszikus összetevők – a víz, a maláta, a komló és a sörélesztő – mellett azonban számos új sörtípus gyártása is megkezdődött az elmúlt időszakban, így a Rizmajer sör kedvelői hamarosan megízlelhetik különleges fekete sört (Rizmajer Cingulus fekete sör), valamint az országban és a közép-kelet-európai régióban is igazi ritkaságnak számító kukoricasört (Rizmajer Cortez).

Eredeti Rizmajer kézműves sörök különleges környezetben.

A csepeli Rizmajer Sörfőzde 2012 júniusában nyitotta meg Sörházát (1211 Csepel, Táncsics Mihály utca 110.), egy olyan különleges vendéglátó egységet, ahol a sörbarátok kellemes hangulatban, autentikus környezetben ismerkedhetnek meg a Rizmajer-sörök ízvilágával. A Rizmajer Sörházban a kézműves söröket ideális hőmérsékletre hűtve, palackozva vagy frissen csapolva kínáljuk vendégeinknek. A sörházban a Rizmajer teljes sörválasztéka, így a Rizmajer Világos, a Cingulus Porter, a Cortez és a mézes-narancsos gyömbérsör is elérhető.

Elismerés
Budapest Márka címet adományozott Budapest Főváros Közgyűlése a Rizmajer Sörfőzdének, magas színvonalú magyar és nemzetközi szolgáltatásaik elismeréséül.

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra