Hirdetési banner
Pipacs Étterem logó
Pipacs Étterem külsőPipacs Étterem belső

Pipacs Étterem & Bisztró

0 értékelés

  • 9081 Győrújbarát, Liszt Ferenc u. 2.
  • +36 96 455 921, +36 70 3893 054

Követés

Nyitva tartás: Hétfő: 09:00-21:00, Kedd: 09:00-22:00, Szerda: 09:00-21:00, Csütörtök: 09:00-22:00, Péntek, Szombat: 09:00-24:00, Vasárnap: 09:00-21:00
Konyha: magyar
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Pipacs: kortárs magyar Étterem és Bisztró

Nem mindennapi kalandra szánja el magát, aki betér hozzánk. Chefünk ugyan körbejárta a világot, mégis a magyar konyha mellett kötelezte el magát – csak egy kicsit másképp. Vendégeink felfedezhetik, miként újíthatók meg a tradicionális magyaros ételek, mindezt egy könnyed hangulatú helyen, Győrtől alig pár percre!

A Pipacs Étterem Győrtől 4 km-re, Győrújbaráton várja vendégeit, magyaros, kortárs ízvilággal, kellemes hangulatú környezettel és közvetlen, kedves személyzettel. Kínálatunk feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor könnyedségével és egyszerűségével.

Legyen szó gyertyafényes vacsoráról, családi rendezvényről, vagy egy délben elfogyasztott menüről, nálunk az étkezés mindig egyedülálló élményt jelent. Győr melletti éttermünkben szívesen fogadjuk a családosokat, a gyermekeket játszósarok várja, ezzel is otthonosabbá téve a nálunk elköltött étkezést.

Hangulatos belső enteriőr, borospince és terasz várja vendégeinket éttermünkben, ahol vállaljuk céges rendezvények, esküvők, születésnapok, osztálytalálkozók és egyéb családi rendezvények lebonyolítását is.

Hitvallásunk szerint vendégül látni valakit nagy megtiszteltetést, ugyanakkor felelősséget is jelent, hiszen a mi feladatunk, hogy vendégünk minden igényét annak érkezésétől egészen a távozásáig a legmagasabb színvonalon elégítsük ki.

Légy Te is a vendégünk, térj be hozzánk egy kulináris kalandozásra!

Ételrendelés

Nincs kedved főzni, de ennél egy finom ebédet? Ne gondolkozz tovább! Hívd a Pipacs Étterem és Bisztrót, ahol friss alapanyagokból készült házias menüből választhatsz minden hétköznap! Győrújbarát területén ingyenes házhozszállítással! Ételeinket PP gourme boxban szervírozva hűtött állapotban szállítjuk, így az melegítés után bármikor fogyasztható.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra