Hirdetési banner
My Canteen logó
My Canteen Angyalföld

My Canteen Angyalföld

0 értékelés

  • 1138 Budapest, Népfürdő u. 21. (Árpád híd pesti hídfő)
  • 06 30 726 2583

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00-15:00, Szombat és Vasárnap: zárva
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


My Canteen Angyalföld

Olcsó önkiszolgáló étterem Budapesten, Angyalföldön az Árpád híd pesti hídfőjénél. Olcsó ételekkel, olcsó napi menükkel, méretes és laktató adagokkal várunk!

Önkiszolgáló éttermünk koncepciójának kialakításakor tudtuk, hogy egy kedvező árú, kifejezetten olcsó éttermet szeretnénk nyitni. Az olcsó árakat nehéz jó minőségű alapanyagokból nyereségesen megtartani egy önálló étterem esetében. De mivel a My Canteen üzemeltetője az immáron több mint 20 éves múltra visszatekintő George’s Cafe csoport, amely több nagy és sikeres, hasonló jellegű éttermet üzemeltet, a több étteremmel együtt sokkal költséghatékonyabban működik.

Az alapanyagok beszerzése és az üzemeltetési költségek is megoszlanak az éttermek között, így tudjuk árainkat magas minőségű ételek készítése mellett is alacsonyan tartani. Minden alapanyagunk prémium minőségű és legtöbbjük hazai, Budapest környéki kis- és őstermelőktől származik. Büszkék vagyunk rá, hogy éttermeink ellátását többek között saját gazdaságunkban termelt, fűszernövények és zöldség alkotják, így aki nálunk étkezik, biztos lehet benne, hogy jó minőségű ételt eszik, verhetetlen árakon.

Tetszik
Anonymous ez tetszik.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra