Hirdetési banner
MészárSteak logó

MészárSteak

0 értékelés

  • 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12. (Hegyvidék Bevásárlóközpont)
  • 06 20 5715 758, 06 30 8535 643

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 07:00-20:00, Vasárnap: zárva
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


“A tökéletes vacsorához csak egy szelet kell Józsitól!” – Szabó Győző

Sosem tanultam iskolában a hentességet. Kereskedelmi középiskolába jártam, gyakorlatilag szatócs vagyok, és kész. Csináltam is egy szatócsboltot a Rákóczi téri csarnokban, oda 1999-ben bejött valaki, akinek húsboltjai voltak. Azt mondta, ha én ilyen környéken is tudok kulturált, tiszta boltot üzemeltetni, akkor húsboltot is tudok a Nagycsarnokban is, úgyhogy menjek vele. Én meg mentem.

„Az alapképzést hoztam otthonról, de autodidakta módon lettem hentes. Aztán öt év henteskedés után találkoztam Takács Lajossal, az Olimpia étterem séfjével, aki elkezdett terelgetni, én pedig vevő voltam rá.”

„Én pedig mindig sok kérdést tettem fel neki, mit hogyan szeretne, lehetett az pecsenyekacsa, marharostélyos vagy tarja. Azóta is tart ez a kapcsolat, sokat tanultam tőle. Az új bolt megnyitásában is sokat köszönhetek neki.” „A szakmai részét a barátaimnak, akik beszállítók, séfek, szakácsok, böllérek. És a családomnak persze. Támogattak mindenben. A kisfiam és a kedvesem is. Volt sok vihar és hosszú átbeszélgetett éjszakák, de nagyon kellett, hogy támogassanak, és megértsék, hogy önmegvalósítani akarok…”

„A húsokat illetően egy kicsit őrült vagyok. Akár a főnökömmel is összeveszek, ha a minőségről van szó. Ma a legtöbb tulajdonos szemlélete rossz, gyorsan akarnak sokat keresni, bármi áron. Én a saját kezemmel válogatom ki az összes húst, ami a pultba bekerül, és három éve nem használok bárdot. Van fűrész, minek verném szilánkosra a húst?”

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra