Hirdetési banner
Mericano Bar logó

Mericano Bar

0 értékelés

  • 1051 Budapest, Sas utca 17.
  • +36 30 572 5331

Követés

Nyitva tartás: nem ismert
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Amikor mi, a Mericano Bar szícíliai és magyar tulajdonosai először összeültünk, hogy kitaláljuk, milyen koktélbárt szeretnénk, azonnal feltűnt, hogy mennyire különbözünk egymástól.

Máshonnan jöttünk, máshogy beszélünk, más a világlátásunk, más fokon égünk. De nem kellett sok, hogy megtaláljuk, mi a közös bennünk. Abban hiszünk, hogy szeretni kell a vendéget, és akkor ő is viszontszeret.

Abban hiszünk, hogy számít, ki és hogyan készíti el az italodat. Abban hiszünk, hogy te is érzed, ha mi a szívünket-lelkünket beletesszük egy koktélba. Abban hiszünk, hogy megérdemled, hogy szenvedéllyel végezzük a munkánkat.

A Mericano-val egy olyan helyet hoztunk létre, ahol otthon érzed magad, mert barátok vesznek körül. Nálunk minden italnak, és mindenkinek, aki eléd teszi, saját története van. Máshonnan jön, más a világlátása, más fokon ég. De az biztos, hogy szenvedélyesen szereti, amit csinál. Mericano. Made of Spirit.

A remek magyar borválogatás mellett a patinás olasz családi borászat, Alessandro di Camporeale díjnyertes boraival is várunk titeket a Mericano Bar-ban! Viva Vino Italiano!

Tetszik
Anonymous ez tetszik.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra