Hirdetési banner
Mátyás Pince logó
Mátyás Pince ÉtteremMátyás Pince

Mátyás Pince Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 11:00-24:00
Konyha: magyar
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Mátyás Pince Étterem, Budapest egyik leggazdagabb múltú étterme, mely 1904 óta várja az igényes vendéglátásra vágyó vendégeit.

Napjainkra az étterem minden tekintetben megújult. Többek között, az épület számos, nagyszabású felújításon esett át, melynek során megtörtént a külső portál, a vendégtér, a légkondicionáló- és elszívó berendezés cseréje.

 

Minden este 19:00 órától éjfélig Lakatos Vilmos és cigányzenekara szórakoztatja az ide látogatókat. Szombat és Vasárnap ebédidőben is hallható élő cigányzene (12:00-tól 15:00-ig), 3 tagú zenekar muzsikál a kedves vendégeknek. Természetesen ezekben az időpontokban a zenei műsor ingyenes.

Minden Szerdán és Csütörtökön 20:00 órától tradicionális folklór táncműsorral várjuk kedves vendégeinket.

Szórakoztató programjainkat operett műsorral bővítettük, mely péntekenként 20:30 perctől a Magyar Állami Operaház és a Budapesti Operettszínház művészei előadásában, Lakatos Vilmos és zenekara szívet melengető cigánymuzsikája kíséretében tekinthető meg.

 

Étlapunkon, a kihagyhatatlan klasszikusok mellett, megtalálhatóak a rég elfeledett hazai alapanyagokból készült ételek is. Látogasson el hozzánk, és legyen részese egy feledhetetlen tradicionális magyaros élménynek.

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra