Hirdetési banner
Matusz-Vad Mintabolt Budapest

Matusz-Vad Mintabolt Budapest

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 09:00-18:00, Szombat: 08:00-12:00, Vasárnap: zárva
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Matusz-Vad – Vadhús, Fagyasztott élelmiszer kis- és nagykereskedelem

A vendéglátás fagyasztott élelmiszerekkel történő ellátására szakosodott Matusz-Vad Zrt. története egészen 1994-ig nyúlik vissza, amikor is Matusz Balázs – aki egy személyben a cég tulajdonosa és ügyvezető igazgatója – egyszemélyes vállalkozásként, vendéglátós fejjel és szívvel Győrben megalapította a céget.

Az alapítást megelőzően a cégtulajdonos a vendéglátásban tevékenykedett, végigjárva annak minden lépcsőfokát.

Matusz Balázs vendéglátósként elsők között ismerte fel a kilencvenes évek közepén, hogy az éttermek vadhússal való ellátottsága bőven hagy kívánnivalót maga után.

Hamar kiderült, a vendéglátásból számos, minőségi fagyasztott termék hiányzik még a vadhúsokon kívül, s ezt a piaci igényt felismerve a cég elsőként a csirke- és pulykatermékeket vette fel a palettájára, a továbbiakban pedig folyamatosan – a változó igényekhez igazodva – bővítette azt.

Mára közel 600 féle kiváló minőségű terméket kínál elsősorban éttermeknek, szállodáknak, hozzájárulva ezzel a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátóhelyek fejlődéséhez.

Díjak:

Szakmai elismerésként a 2005-ös évi munkájáért „Az év konyhai beszállítója” országos díjat is elnyerte a Matusz-Vad a Gasztro Pont versenyén.

A szakma és az üzleti élet elismeréseként 2008 novemberében két rangos kitüntetést is kapott a Matusz-Vad: “Az év középvállalkozása” kategóriában Kisalföldi Presztízs Díjjal jutalmazták a céget, s emellett az Üzlet és Siker Minősített vállalkozása 2008 címet is elnyerte az egymilliárd forint árbevétel feletti kereskedelmi cégek kategóriájában.

2010-ben Matusz Balázst a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az „Év vállalkozója” díjjal tüntette ki. 2011-ben pedig elnyerte az Ernst & Young „Az év üzletembere” díját.

2012-ben a Matusz-Vad Zrt. számos eddigi elismerése mellé elnyerte a MagyarBrands díjat, és minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítéltetett, hogy a legjobb üzleti márkák egyike legyen.

Tetszik
Anonymous ez tetszik.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra