Hirdetési banner
Kisfaludy Gourmet Borbár logó

Kisfaludy Gourmet Borbár

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő, Kedd, Vasárnap: zárva, Szerda-Csütörtök: 14:00-23:00, Péntek-Szombat: 14:00-23:30
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Kisfaludy Gourmet Borbár – Győr első borbárja

“…Valós és igazi belső örömöt érez az a vendéglátó szakember, aki a vendég kívánságait teljesítve legjobb tudása szerint kiszolgálva Őt, kiérdemelte a vendég feltétlen megelégedését és bizalmát, így a vendég visszatér üzletébe,- nem csak a finom és friss ételek és italok, a korrekt árak, a pontos számlázás, belső atmoszféra és családias hangulat miatt, hanem mindezeken felül a házigazda személye miatt is teszi ezt meg! Ez a nem túlzóan zavaró, de figyelmes és tiszteletteljes szívből jövő gondoskodás a “vendég – látás” maga, a szó legszorosabb értelmében…” Minőségi “vendég – látás” asztalnál, nem “nagyüzemi” kiszolgálás egy pultnál!

Mint látni fogják megpróbáltuk számos hazai és külföldi borkülönlegességgel feltölteni borbárunkat, folyamatosan kiválogatva kizárólag a legkiválóbb tételeket.

Bor, ital és étel kínálatunk folyamatosan megújul, mivel mindig keressük a különleges italokat, borokat és alapanyagokat. Vendégeink választását képzett és tapasztalt személyzet segíti.

Amennyiben Ön borász vagy kézműves élelmiszert készít vagy értékesít, kérjük keressen meg bennünket személyesen, hiszen folyamatosan keressük a kiváló alapanyagokat és lehetőségeket, hogy megújuljunk. Borbárunkban az egészséges ételek és italok, a kiváló szakmai munka és a professzionalizmus mellett a legfontosabb, hogy elnyerjük kedves vendégeink elismerését és ajánlását.

Célunk üzletünkben a harmónia megteremtése volt:

Legyen harmóniában a hely és a környezet, az ételek és italok párosítása illetve egymást követő sora.

Bízunk benne, hogy megtisztelnek személyesen is bizalmukkal!

Tisztelettel,

Tolvaj Csaba, Sommelier – Az Ön házigazdája

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra