Hirdetési banner
Kanpai Izakaya logó

Kanpai Izakaya

0 értékelés

  • 1055 Budapest, Szent István körút 17.
  • 06 30 351 7270, 06 1 301 0373

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 11:00-24:00
Konyha: japán
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Magyarországon elsőként nyitotta meg kapuit 2014 szeptember elején a Kanpai Izakaya Japán Bisztró. Az üzlet tulajdonosi hátterét az a Fuji Japán Étterem adja, aki szintén első volt a japán vonatkozású vendéglátó hely(ek) nyitása kapcsán már 1991-ben! Sok tapasztalattal és rátermettséggel próbáljuk meg ezt az új hazánkban még nem elterjedt IZAKAYA egységet működtetni és megkedveltetni.

A KANPAI szó jelentése egészségedre, az IZAKAYA szó jelentése egy olyan hely, ami a söröző, étterem, bisztró keverékéből alakult ki Japánban, és lett nagyon kedvelt szabadidő és szórakozóhely.

Természetesen a Sushi és Sashimi is megtalálható látványkonyhai elemként az Izakayaban. Működését tekintve már 11:00-kor megnyitja kapuit és délben többféle gyors és kedvező árú ebéd menükkel várja vendégeit. Késői zárással 24:00 óráig tudnak akár munka után beülni egy jó csapolt sörre vagy egy könnyed japán koktélra. Természetesen az a la carte kínálat meglehetősen széles, és sok féle tengeri, vegetáriánus, és egyéb snack finomságokkal várja kedves vendégeit.

Szezonális fedett terasszal is várjuk kedves érdeklődőket márciustól október végéig. A magas színvonalú kiszolgálást, és az ételek eredeti minőségét maximálisan szem előtt tartva fő alapkőként kezeljük. Mindezekről gondoskodik a nagy múltú Fuji, és annak teljes személyzete, leginkább japán séfje, és vezetői.

Várunk sok szeretettel minden kedves érdeklődő vendéget!

Domoarigato Gozaimasta

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra