Hirdetési banner
Fülemüle Étterem logó
Fülemüle Étterem 01Fülemüle Étterem 02Fülemüle Étterem 03Fülemüle Étterem 04

Fülemüle Étterem

0 értékelés

  • 1085 Budapest, Kőfaragó utca 5.
  • +36 1 266-7947, +36 70 305-3000

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 12:00-22:00, Péntek-Szombat: 12:00-23:00
Konyha: magyar, kóser
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Fülemüle Étterem vezetését 2000-ben vette át a Singer család.

A Fülemüle Étterem:

A Singer család több évtizedes tapasztalattal kezdte el kialakítani saját éttermét. Úgy alakították át az étterem belső világát, hogy méltó kerete legyen a családi vendéglátásnak. Saját, kedves tárgyaik, a vendégektől kapott és a róluk készült fényképek díszítik a falakat, és ezek száma az évek számával arányosan növekszik.

Az étteremben két helyiség van. A nagyterem 40, a különálló kisterem pedig 15 fő befogadására alkalmas. Mindkettő kiválóan alkalmas kisebb esküvők, céges rendezvények, meghitt családi ebédek vagy vacsorák, egyéb programok lebonyolítására. Kívánság esetén házhoz viszik és fel is szolgálják ételeiket, vagy előrendeléssel a vendégek is elvihetik.

A közép-európai zsidó-, és a tradicionális ételek is megtalálhatók a menüben. Az étterem jellegzetességei a liba ételek és a sólet különlegességek. A combot sütve, a mellet vadasan, a májat különféle módozatokban is készítik.

A Fülemüle innovációja a saját füstölésű húsok, az argentin angus steak és a chilis sólet. A nagyétkűek számára valóságos kihívás volt Dávid király sóletje, amit sült libacombbal, füstölt húsokkal és töltött libanyakkal készítenek. Ma ez az étel viszi tovább Singer András nevét.

A desszertek között az egyik különlegesség a diós bundázott macesz csokoládéöntettel, a másik pedig az almás- diós-mákos nudli. Minden étel a házias ízeket idézi.

Megnyitása óta számos rangos díjat és elismerést kapott a Fülemüle étterem. A szakmai és egyéb sajtó mindig elismerően írt róla, mind hazánkban, mind külföldön.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra