Hirdetési banner
FoodPanda logó

FoodPanda

0 értékelés

  • 1074 Budapest, Dohány utca 1/b
  • +36 1 999 4220 (ügyfélszolgálat)
Nyitva tartás: 24/7 (online ételrendelés)
Konyha: magyaros, olasz, nemzetközi, japán, kinai, amerikai
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


FoodPanda, az ország ételfutára.

Csapatunk tehetséges tervezőkből, kreatív szakemberekből és kiváló problémamegoldó elmékből áll, akik éjjel-nappal azon fáradoznak, hogy a FoodPanda a világ legsikeresebb ételrendelő szolgáltatása legyen.

 

A FoodPanda online ételrendeléssel és étel házhozszállítással foglalkozik. Budapesten kívül országszerte több mint 50 városban; többek között Pécsett, Debrecenben, Győrben és Szegeden könnyíti meg az ételrendelést. A FoodPanda feladata, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban finom ételt varázsoljon megrendelői asztalára. Több mint 100 étterem és számos ízvilág várja az enni vágyókat; magyaros ételek, burger, kínai konyha, sushi, pizza – minden, amit az éhes pocak megkívánhat. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, levesről vagy egy szaftos steak-ről, a FoodPanda mindenkinek tartogat valami finomságot.

Ha nem tudod, hogy mit rendelj, böngéssz napi akcióink között, válassz ki egy szimpatikus konyhát, vedd szemügyre a szimpatikus éttermeket, majd a rendelésed leadása után várj az ételfutár érkezésére.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra