Hirdetési banner
Cat Café logó

Cat Café Budapest

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 10:00-22:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Cat Café Macskávézó mint közösségi hely célja, hogy a nagyváros forgatagában a vendégeink kellemes környezetben kerüljenek kapcsolatba olyan kedves és barátságos állatokkal, akik megszépítik napjukat vagy esetleg nyugalmat, békét sugároznak pár órára, amíg elfogyasztják a nálunk rendelt finomságokat.

A 300 m2 alapterületű kávéházban, több mint tíz cica található, akik itt élnek, várják a vendégeket, hiszen hozzászoktak a folyamatos látogatáshoz.

A hozzánk betérő kedves Vendégek számos forró italból, üdítő italból és alkoholos készítményekből, valamint süteményekből és melegszendvicsekből választhatnak. A 15 féle tea, 15 féle kávékülönlegesség, minőségi borok és finom sütemények elfogyasztásán kívül vendégeink a cicáknak is kedveskedhetnek az általunk kínált „cat snack” jutalomfalattal, mely nagy népszerűségnek örvend a cicák körében és pár pillanat alatt a vendég asztalához varázsol egy tucat cicát.

Kávéházunk mindig a legminőségibb kávészemekből őrölt forró kávéval, süteményekkel, teákkal, és egyéb finomságokkal várja vendégeit!

Lehetőséget kínálunk privát rendezvények, születésnapok, névnapok és egyéb alkalmak lebonyolítására. Programjaink között szerepelnek örökbe fogadó napok, különböző érdekes előadások, bemutatók és foglalkozások, sok esetben neves személyek részvételével, ami tovább emeli a „macskaparadicsom” eseményeinek színvonalát.

Tetszik
Anonymous ez tetszik.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra