Hirdetési banner
Capriccio Lakásétterem logó
Capriccio LakásétteremCapriccio Lakásétterem 01Capriccio Lakásétterem 02Capriccio Lakásétterem séfek

Capriccio Lakásétterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: időpont egyeztetés szükséges
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Városmajor utcában egy elegáns ház földszinti lakásában (ebben az évben – 2013. – elnyerte a “Best of lakásétterem” díját) van a mi lakáséttermünk, a Capriccio Lakásétterem.

Nincs állandó nyitva tartásunk, ide nem tudsz bármikor eljönni.

Mily meglepő: a lakásétterem egy lakásból lett kialakítva. A nappaliban van egy nagy asztal, ami köré ülnek le vendégeink, és egy 6 fős, kicsi különterem. A Képtárban találsz fotókat. A vacsorát általában 19 órakor kezdjük. Érdemes előtte 10 perccel érkezni. Így marad időd, hogy megismerkedj az asztaltársasággal.

Az ételek ekkora már majd mind készek, a befejezésüket végignézheted. A konyha akkora, hogy táncolni is lehetne benne, már ha nem lenne tele sütőkkel, főzőlapokkal, munkapultokkal, hűtőkkel. Ide is bejöhetsz, kérdezhetsz, kíváncsiskodhatsz, vagy ha kedved szottyan be is segíthetsz.

Az egész est alatt gasztro show-val szórakoztatunk, beszélünk a borászokról, a borokról, miért pont ezt választottuk az ételhez, elmeséljük, miből, hogyan készülnek a fogások.

Éjfélig maradhatsz. Dohányozni csak az utcán lehet. Ruházat: kényelmes, dress code casual. Parkolás a Városmajor utcában, este 6-tól ingyenes.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra