Hirdetési banner
burger-love-logo
Burger & Love el classicoBurger & Love prochetta szendvics

Burger & Love

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Vasárnap-Szerda: 11:30-24:00, Csütörtök-Szombat: 11:30-05:00
Konyha: amerikai
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Burger & Love Alapelvei:

1. alapanyagok

Kompromisszumot nem ismerve, kizárólag a legjobb alapanyagokkal vagyunk hajlandók dolgozni; meggyőződésünk, hogy az ipari melléktermékek még a legnagyobb igyekezettel és profitvággyal sem tehetők alkalmassá emberi fogyasztásra, így ezeket be sem engedjük a konyhánkba.

2. technológia

  • 1. tudatos konyha: Minden mindig pont olyan, amilyennek szeretnénk, hogy legyen, és ahogy azt a legjobbnak gondoljuk.
  • 2. szakácsok főznek: Élvonalbeliek szakácsok, akik megjárták a hazai csúcskonyhákat. Minden tiszteletünk a pályamódosító történelemtanároké és villanyszerelőké, de mi itt, ebben konzervatívok vagyunk.
  • 3. marha know how: A marha sózása, pihentetése, hideg (roncsolás, pépesítés, kenés, krémesedés nélküli) darálása szigorú rituálé, esetlegessel kizárva. Mi dolgozzuk fel az egész állatot, szigorú kontroll alatt.
  • 4. Josper: A kemencék kemencéje. A legjobb argentin faszénnel fűtjük a baszk Jospert, ez teszi a húst olyan füstössé, pörzsöltté. A nagy hőtől kívül gyorsan kérgesedik, belül megőrzi minden ízanyagát, szaftosságát.
  • 5. a hús íze: Csak só, semmi fűszer. A hús ízét a zsiradék, a só és a faszenes kemence adja. Hallottunk már olyat, hogy valaki ezt másképp csinálja, elhittük, de nagyon csodálkoztunk.
  • 6. idő médium: 200g-os hús – 12-13 perc Nem azért, mert lassúak vagyunk, hanem mert előmelegítés nélkül, á la minute készül, nem szeretjük a felmelegített ételt. well done: 20 perc… De a nagyobbik baj, hogy azzal kampó a jó alapanyagnak, minden értékes hústulajdonságot kiöl belőle ez a sütési mód
  • 7. a méret a lényeg: Egyes húsoknál opcionálisan 140 vagy 200 grammos variációt lehet választani. Nem azért toljuk a 200-ast, mert az drágább, hanem mert optimálisabbak a sütési paraméterei: a kisebb húst nehezebb tökéletesre (kívül roppan, belül krémes és lédús) megsütni. Azért igyekszünk, de a nagyobb mindig jobb lesz.
  • 8. elvitel: Természetesen elviheted a burgered, de arra ne számíts, hogy olyan lesz, mint helyben. A hamburger tipikusan egy olyan étel, amit az elkészítéstől számított 5-8 percben érdemes megenni. A sült krumpli meg pláne.
  • 9. sült krumpli: Heston Blumenthal legendás receptúrája szerint elkészítve (főzés után kétszeri sütés: alacsonyabb majd magasabb hőmérsékleten). Egyszerre krémes és ropogós textúra, növényi és állati zsiradékok ideális kombinációjában kisütve. NEM OLAJOS, csak krémes a textúrája, ez megtévesztő lehet. Zsiradék tartalma minimális, épp azért használjuk ezt a krumplit, mert nem szívja meg magát.
  • 10. kenyerek és bucik: Saját pékségünkben készítjük a kenyérféleségeket. Bánáti gabonából és hosszú előtésztával. A Közel-keleti ízvilágot képviselő bárány burger kollekcióhoz, a libanoni kenyeret frissen (fel órán belül) sütjük tandoori kemencében.

Legyen a Burger and Love a nappalid (éjszakaid). Békebeli értelemben vett házibuli, sok hamburgerrel a konyhapultról, testreszabott zenével, sok itallal, vonzó csomagárakkal.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra