Hirdetési banner
Burger Bisztró logó
Burger Bisztró hambi

Burger Bisztró

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 11:00-22:00
Konyha: amerikai
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Hús, buci és szósz. Összetartoznak, ahogyan mi is.

Mi hárman annyira régóta vagyunk barátok, hogy az évszámot inkább le sem írjuk, mert még kiderülne, hogy vannak felnőttek, akik akkoriban születtek. Mondjuk úgy, hogy bőven volt időnk, hogy átutazzuk együtt az egyesült álmok földjét és végigegyük minden irányból. Ekkor szerettünk bele a burgerbe. Végérvényesen és visszavonhatatlanul.

Amikor már nem maradt burger, amit még megkóstolhatnánk, hazatértünk. Vissza a csalamádés zsömlék világába, egy igen erős hiányérzettel. Ennek csillapítására került elő a grill egy napsütéses szombaton, vele együtt pedig felidéződött a megannyi csodás emlék és íz. Akkor még nem sejtettük, hogy lelkesedésünkben megismételjük a rákövetkező hétvégén, majd az azt követőn és így tovább.

Ahogy sűrűsödtek az alkalmak, úgy nőtt a résztvevők száma is, mígnem végül teljesen kinőttük a teraszt. Ekkor már mindhárman biztosra tudtuk, hogy kell egy hely, ahol mindig körülvesznek minket a jó emlékek és jó emberek, és ahol másokkal is megoszthatjuk a grillezéseink hangulatát. Egy olyan hely, mint a jó barátok életében a Central Perk, vagy Ted Mosby csapata számára a MacLaren’s. Így született meg a Burger Bisztró, ahol minden nap a barátságról szól, és minden ételnek története van.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra