Hirdetési banner
Brill Bisztró

Brill Bisztró

0 értékelés

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 11:00-21:00, Vasárnap: 11:00-16:00
Konyha: magyar
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A 100 férőhelyes étterem Békéscsaba legfrekventáltabb belvárosi részén, a Gyóni Géza u. 19. szám alatt, a Csaba Center mellett található, amely munkanapokon 11-15 óráig egyszerűbb ebéd menüt is kínál.

Séf

Az étterem munkáját Palotai Csaba, Michelin Guide minősítésű kreatív séf vezeti.

Dolgoztam már Párizsban, Londonban, Manchesterben. Jónéhány évet töltöttem Michelin csillagos éttermekben. Budapesten az Oscar, a Kallas, a Pierrot és a 21 Magyar étterem séfje voltam.

2010 év elején azért érkeztem Békéscsabára, hogy délkelet Magyarországon is elinduljon a 21. századi éttermi kultúrára jellemző munka. Saját receptünk szerint helyben sütjük a kenyeret. Magyar ételeket kínálunk, nem a Békés megyében megszokott módon, de Békés megyei háztáji alapanyagokból. Minden tartósított ipari fagyasztott, vagy konzervterméket mellőzünk.

Étlapunk a jelenlegi elvárásoknak megfelelően rövid és gyakran változó, az ételek nincsenek lefagyasztva, a regenerálásukhoz nem alkalmazunk mikrohullámú sütőt.

Desszertjeinket, leves tésztákat, helyben magunk készítjük. Megyére jellemző, jó minőségű friss házi alapanyagot használunk, ehhez a legújabb konyhatechnikát alkalmazzuk.

Maradok tisztelettel,

Palotai Csaba

Díjak (a teljesség igénye nélkül)

  • Gault&Millau Étteremkalauz – 2014 vidéki étterme
  • Best Countryside Restaurant 2012 – A legjobb vidéki étterem 2012

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra