Hirdetési banner
Borssó Bisztró logó

Borssó Bisztró

0 értékelés

  • 1053 Budapest, Királyi Pál utca 14.
  • +36 1 789 0975

Követés

Nyitva tartás: Hétfő: zárva, Kedd: 18:00-23:00, Szerda-Vasárnap: 12:00-23:00
Konyha: magyar, francia
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval.

Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.

Étlapunkon francia ételkülönlegességek mellett hagyományos magyar fogások is szerepelnek, ám ezek nem csak ízükben, hanem megjelenésükben is valami újat nyújtanak, egy különleges gasztronómiai és vizuális élményt.

 

Fontosnak tartjuk, hogy ételeink mellé a megfelelő borokat is fel tudjuk szolgálni, ezért gondos válogatással állítottuk össze borlapunkat. Rendszeresen tartunk borvacsorákat is, ahol neves borászok mutatják be jobbnál jobb nedüiket, melyek kóstolása a séfünk által kreált menüsorral és egy kis jazz zenével válik igazán különleges élménnyé.

Látogassanak el hozzánk a Borssóba, és élvezzék a gasztronómia sava-borsát.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra