Hirdetési banner
Budafoki Borkatakomba
Borkatakomba Étterem

Borkatakomba Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 18:00-24:00
Konyha: magyar
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A budafoki pincerendszer több ágból álló egykori borpincéjében létesült a Borkatakomba Étterem, amely Budafok legnagyobb múlttal rendelkező étterme. Több is mint étterem: egy kicsit étterem, egy kicsit színház…

Színházterem

Éttermünk központi terme, ahol esténként Balázs József cigányzenekarának kíséretében 20 óra 30 perces kezdettel külön a Borkatakomba számára kialakított koreográfiával folklór műsor kerül bemutatásra.

Lovagterem

A különteremként is működő helység falain különleges hordófenekeket, egy jeles budafoki gyűjtemény féltett darabjait csodálhatjuk meg. Zártkörű családi- és céges rendezvények kedvelt helyszíne.

Csárdaterem

Az egykori fogadók hangulatát idéző teremben, belekóstolhatunk abba is, hogy hogyan mulattak a régmúlt időkben, s megmutathatjuk, hogyan tesszük mindezt ma… Kis létszámú családi- és céges rendezvények ideális helyszíne.

Hordósor

Mintha testközelből néznénk a borászat és történelem kincseit… és valóban úgy is tehetünk, hiszen eredeti, hatalmas hordók belsejében, gyertyafény mellett költhetjük el vacsoránkat…

Tetszik
Anonymous ez tetszik.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra