Hirdetési banner
BITE Café logó

BITE Bakery Café Astoria

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 07:00-20:00, Vasárnap: 08:00-19:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Minden azzal kezdődött, hogy két vállalkozó szellemű ötletgazda kitalált egy eddig még nem látott, újszerű, friss, gyorsan elkészíthető terméket felgyorsult napjaink igényes emberének.

Fő célkitűzésük az volt, hogy adalékmentes alapanyagokból igazán ízletes gyorséttermi termékeket hozzanak létre. Rengeteg ötletet gyűjtöttek, sok terméket megvizsgáltak, majd úgy határoztak, hogy hagyományos alapanyagok felhasználásával készítenek rendhagyó termékeket.

A történet ezután úgy folytatódott, hogy kis tesztkonyhájukba visszavonulva hónapokig csak sütöttek és teszteltek, hogy létrejöhessen a ma ismert Bakery Café választék.

Termékek

A BITE Bakery Café tésztái nem tartalmaznak adalékanyagot, csupán az összetevők gondos felhasználásának és a kifejlesztett technológiának köszönhetik lágyságukat, szép és ropogós külsejüket. A tésztáinkat és töltelékeinket a helyszínen készítjük kézi munkával, a vendégeink szeme előtt.

A tekercsekben nádcukrot, a legmagasabb minőségű kakaót és fahéjat használunk fel. Pereceink összetevői kizárólag természetes alapanyagok.

A limonádékat és a joghurtokat organikus gyümölcsvelővel ízesítjük, amelyek kizárólag gyümölcsöt, gyümölcscukrot és homoktövist tartalmaznak.

Tetszik
Anonymous ez tetszik.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra