Hirdetési banner
Asztalka logó

Asztalka

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő: zárva, Kedd-Csütörtök: 16:00-20:00, Péntek: 11:00-20:00, Szombat-Vasárnap: 11:00-19:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Asztalka: Egy nyitott nappali – tele finomsággal

Az Asztalka nem egy hagyományos cukrászda. Inkább olyan, mint egy nyitott nappali, ahol nem csupán finomságokkal kényeztetnek, hanem ahol oda is figyelnek rád. Egy hangulatos, családias fészek, egy barátságos otthon, ahol nem kell többnek látszani, álarcot viselni. Ahol akkor is örülnek neked, ha pocsék napod van. Ahová már korán reggel a friss sütemény illata csalogat be a Döbrentei térről, és ahol munka után egy kicsit leereszthetsz, kapcsolódhatsz. Én várlak!:-)

Gyere be, ülj le nálam! Válassz csészét a kávédhoz, érezd magad otthon! Szeretnék a kedvedre tenni; megpróbálom kitalálni, mi esne jól neked. Még egy kis krémet? Tejszínhabot vagy friss gyümölcsöt a süteményedhez? Tudod, mit? Huppanj le abba a szép fotelbe, nézz körül a könyvespolcomon, és olvasgass egy picit, amíg hozok neked egy jó teát!

Szeretem a hajnalt, amikor az előttünk álló nap még titkokkal, lehetőségekkel teli. Én ilyenkor kötényt kötök, lisztet szórok, tésztát gyúrok, krémet kavarok, hogy mire a reggeli kávédat kéred, készen legyen a hozzá illő sütemény. Szeretném, hogy az Asztalka a Te otthonod is legyen.

Szeretettel:

Márti

Tájékoztató
– Helyben kóstolásra és rendelésre is.
– Választhatsz kész megoldásaink közül, de ha szeretnéd, személyre szabjuk a süteményed. Ha ajándékba viszed, csak mesélj az ünnepeltről, és mi segítünk megvalósítani a Hozzá illő finomságot.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra